Ревю на Just Cause 3

just-cause-3-review-2

Just Cause 3 е приключенска игра в “отворен свят” направена е от Avalanche Studios и издадена от Square Enix. Играта бе обявена на 11 ноември 2014. Това е третата игра от поредицата Just Cause и нейния предшественик Just Cause 2 която бе пусната през 2010. След като бе пусната играта на 1 Декември 2015г. за Microsoft Windows, PlayStation 4 и Xbox One, играта получи много положителни ревюта с критици които хвалят отворения свят и механиките за унищожения.

История и геймплей

Действията в играта се развиват на остров Medici. Влизате в ролята на Rico Rodriguez който е героя в играта и имате 1000 квадратни метра на разположение да правите каквото си пожелаете. Имате възможност да изследвате пещери, скали и още куп други неща. Имате също така няколко инструмента които са Ви дадени от играта за използване докато пътувате, терена на играта е доста разнообразен – гора, град, планини, скали, море, може да летите във въздуха със самолет.

just-cause-3-review-7

Притежавате и кука с която да се закачате за разни неща и може или да се придърпвате към тях, или да дърпате обекти за които сте закачили куката към себе си, зависи от размера. Но това са странични неща в играта, нека преминем към същинското действие в играта.

just-cause-3-review-5