Ревю на Asus Zenfone 3 Deluxe

review-asus-zenfone-3-deluxe-3Zenfone 3 Deluxe е следващата голяма крачка в правилната посока и поредното попълнение в Zen гамата от продукти на гиганта Asus. В него са заложени характеристики, които не могат да бъдат намерени в никой друг Android телефон. Този модел ще предложи на своите фенове доста от плюсовете на някои от най-добрите телефони на пазара в момента на атрактивна и достъпна цена.

Дизайн

Asus Zenfone 3 Deluxe е първият в света телефон, който е с изцяло метален корпус. Потребителите ще бъдат привлечени и от поставените невидими антенни линии на устройството. Но най-важното за модела е, че в него не е използвана никаква пластмаса, както за съжаление беше в миналогодишния модел Zenfone 2. Бутонът за включване, както и за управлението на звука, са позиционирани отдясно, вместо отзад. На тяхно място на задната страна е поставен четец на пръстови отпечатъци. Капацитивните бутони, които почти не виждаме в последно време, също са налични. Както при всички останали опоненти на телефона и тук откриваме USB Type-C начин за връзка.

review-asus-zenfone-3-deluxe-4

Дисплей

Големият Super AMOLED дисплей на Asus Zenfone 3 Deluxe, който е с големина от 5.7 инча, може да се съревновава само с Samsung Galaxy Note 5 по големина. В процентно отношение той заема 79% от цялото устройство, което значи по-тънки рамки и повече място за работа като цяло. Дисплеят смайва и с осветеност, нещо което беше проблем при Zenfone 2.