Ревю на Anker 24W USB Quick Charger и Anker Powerline Lighting cable

Днешно време използването на смарт устройство е почти задължително. Смарт часовниците, смарт телефоните, таблети и други устройства трайно навлязоха в нашето ежедневие. Докато някои биха спорили, че отвличат вниманието ни прекалено много, то по-голяма подкрепа има мнението, че от както разчитаме на тях, живота ни е много по-лесен в доста аспекти – комуникация, бизнес, организация.

Важна част от ползването на смарт устройство и в частност таблет и телефон е зарядното устройство и кабелът за зареждане. От изключително значение е тези 2 аксесоари да са качествени и да може да се разчита на тях. В момента на пазара има изобилие от разнообразни продукти във всеки клас и човек може лесно да се ориентира в зависимост от нуждите и очакванията си.

Днес ще Ви представим една американска компания, която се специализира в дизайна, изработването и производството на премиум аксесоари за Apple iPhone, iPad, Macbook, Samsung Galaxy, Note и други.  Името на компанията е Anker и тя е изключително популярна в САЩ и нейните продукти са най-разпространяваните от ритейл гиганта Amazon.

По-конкретно ще представим 2 продукта – универсалното бързо зареждащо зарядно с два изхода/порта  Anker 2 Port 24W USB Quick Charger и кабела за Apple устройства Anker Powerline Lighting cable.