Ревю на лаптоп MSI GT83VR Titan

Дами и господа, на Вашето внимание представяме един уникален гейминг лаптоп. Този компютър има доста добър и иновативен дизайн. Освен това, той предлага купища от опции, за които дори не подозирате. С този материал, свързан с GT83VR Titan лаптоп, целим да направите информиран избор при покупката на Вашия нов компютър. Повече за него и защо си заслужава да го имате – прочетете статията.

 

В света на лаптоп хардуера, ние приемаме гейминг лаптопите като изключително важна част за всички геймъри, дори и когато говорим за доста скъпи продукти, какъвто е този. Фирмите производители се опитват да променят изцяло формата на тези видове компютри през последните години. Мислим, че този лаптоп определено успя да го направи.

Дизайн

Както вече казахме – в момента пишем отзив за един повече от много добър продукт. Новият GT83VR е една доста подобрена технология на  MSI. Този лаптоп притежава повече сила, отколкото можете да си представите

Но..с тегло от почти 6 килограма тази машина тежи повече от кучето на главния редактор.. Истината е, че за жалост този модел не е практичен за хора, които искат да пренасят лаптопа където и да е.

Но също така е невъзможно да отречем, че GT83VR Titan изглежда повече от уникален с алуминиевия си екран и подчертаните си червено-черни линии. Направен е от много качествени материали – с него бихте впечатлили всеки с мания на тема компютри. Лаптопът има портове за всичко – можете да включите каквото Ви хрумне в него, така че няма да се притеснявате повече за това.