Оптимизация на операционната система чрез CCleaner

CCleaner-how-to1Получаваме доста молби за помощ гласящи “Компютъра ми е много бавен,как да го накарам да работи по-бързо”.
Да, това е статията в която ще ви покажем как да ускорите  работата на компютъра ви и да го накарате да заработи по-бързо.
Ще оптимизираме компютъра ви чрез програмата CCleaner.

Информация за програмата CCleaner:
Това е програма която изчиства времено записаните файлове и малките частици от други които вече не влияят по някакъв начин на работата ви, но влияят по-неблагоприятен начин на компютъра ви и създават големи проблеми.
Това е програма която има 2 версии платена и безплатна, в урока ще работим с безплатната версия на програмата. Ако желаете може да закупите и цялата програма.Това е една много малка и не натоварваща програма. Гъвкава е и зарежда за няколко секунди.
Освен че ще направи така че системата и компютъра ви да работят по-бързо, тази програма също така ще освободи значително голямо дисково пространство.
Даже много хора използват програмата само за освобождаване на дисково пространство. С тази малка но изключително ефективна програма ще прекратите огромното и необяснимо запълването на хард диска ви.

Нека да започнем почистването и оптимизирането на вашата операционна система.
Ще ви опишем всичко което трябва да се направи в няколко кратки и лесни стъпки.