Нов уебсайт от Google ви помага при избора на Android смартфон

find-your-android-smartphone2

Android телефоните стават все повече, като всяка марка се стреми да произвежда все повече смартфони. Даже в последно време наблюдаваме нови смартфони с еднотипни дизайни като предшествениците си, единствено с промяна в хардуера. Избора на смартфон става все по-труден, особено ако имате големи изисквания за функциалнстта на телефона.

От Google решиха да създадат уеб сайт който ще ви помогне да изберете най-добрия и качествен телефон за вас, съобразяващ се с вашите изисквания.

Google разбира кой е перфектния за вас смартфон чрез задаването на въпроси. Като част от задаваните въпроси са:

За какво ще използвате смартфона си? Като може да изберете от следните категории: За снимки, разговори, играене на игри, чат, социални медии, слушане на музика, за сърфиране в интернет и др.
След като изберете желаната опция ще ви попита, по-колко пъти мислите да правите тази избрана функция на ден, или по-колко часа, в зависимост от избрания отговор.

Пример: Ако изберете че ви трябва Android телефон за разговори, следващия въпрос ще е, по-колко часа средно разговаряте на ден. Но ако изберете че новия ви смартфон трябва да е подходящ за текстови съобщения, следващия въпрос е, по-колко съобщения ще изпращате средно на ден.