Най-добрите бизнес лаптопи

Намирането на добър лаптоп за офиса ви е сериозна и трудна работа. Трябва ви нещо, което е надеждно, мощно, сигурно, леко и с голям живот на батерията. На пазара има стотици лаптопи, но не всички заслужават вниманието ви. Ние сме подбрали 8 машини, които трябва да погледнете. Те са подходящи за ежедневни офис задачи и няма да ви предадат, когато имате нужда от тях. Това е класация на най-добрите бизнес лаптопи за предходната 2014 година.

apple-macbook-pro-15

1.  Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15 инча (Ретина Дисплей) – с дисплей с висока резолюция, тънък корпус и много съвременни компоненти. Той е достоен заместител на десктоп компютрите от висок клас. Той е много подходящ за всички видове бизнес потребители. Възможностите му са почти неограничени.

hp-zbook-14

2. HP ZBook 14

Това е лаптоп за професионалисти, но за тези които обичат платформата Windows. Дизайнът му е стилен и изчистен, екранът е от най-висок клас. Преди този лаптоп, професионалните лаптопи бяха далеч по-обемни. Производителността му е ориентирана към дизайнерите.

dell-latitude-e6430-atg

3. Dell Latitude E6430 ATG

Това е последното попълнение в категорията устойчиви лаптопи от Dell. Конструкцията му е подсилен, а батерията му ще се грижи за вас дълго време. Той разполага с бърз SSD диск, който обработва всякаква информация в пъти по-бързо от обикновените твърди дискове. Производителността му е гарантирана във всякакви условия от Intel Core i7 процесор.

dell-latitude-e7440-touch

4. Dell Latitude E7440 Touch

Един прекрасен и подсилен лаптоп, който предлага много полезни възможности. Първото нещо, което забелязваме е тъч скрийна. Той е подкрепен от силен хардуер, добра батерия и съвместимост с E серията на Dell.

dell-latitude-6430u

5. Dell Latitude 6430u

Силните страни на този лаптоп са елегантния му дизайн и удобната клавиатура. Батериите на Dell са на ниво във всичките им модели. Този лаптоп е предназначен за хора, които търсят високи нива на производителност,