Най-очакваните таблети за 2015г.

tablets-2015-1

През 2015г таблетите ще надминат по продажби лаптопите и настолните компютри взети заедно. Това означава, че годината ще е най-голямата досега за таблетите и ще видим страхотни нови модели от любимите ни компании. Все още е рано да говорим с факти, но ето няколко от най-очакваните таблети, които се надяваме, че ще излязат тази година.

5. Microsoft Surface Pro 4

Очаквана премиера: май

След като Microsoft Surface Pro 3 се оказа доста успешен за Microsoft, очакваме тази година компанията да пусне ново хибридно устройство 2в1. Такова все още не е обявено, но скоро излиза Windows 10, а с него е много вероятно да се появи и нов Surface.

Surface Pro 4 задължително ще върви с най-новия процесор Intel, вероятно Broadwell, който значително ще подобри производителността му и живота на батерията.

Според слуховете, таблетът ще е в два размра – 8 и 14 инча, което означава, че може да видим и Surface Pro Mini. Само да се надяваме, че интерфейсът на Windows 10 ще е по-добър от този на Windows 8.

4. Samsung Galaxy Tab S2

Очаквана премиера: юли

Рано или късно, Samsung ще изкара новите си таблети. Tab S серията ни впечатли миналото лято, а компанията със сигурност ще обнови двата модела – вероятно дори ще запази размерите им от 8.4 и 10.5 инча.