Най-очакваните игри за 2015г.

След Destiny и Dragon Age: Inquisition, геймърите ги очаква една от най-добрите години. През 2015г новото поколение конзоли напълно ще разгърне потенциала си, като няколко компании ще ни демонстрират на какво наистина са способни Xbox One и Playstation 4.

Предстоят да излязат някои много силни заглавия, както за конзолите, така и за PC, а тук ще си поговорим за 5 от тях.

Batman: Arkham Knight

Играта излиза на 24 февруари

batman

Batman: Arkham Origins не блестеше с нищо особено. Историята беше доста по-слаба от предишните и по всичко изглеждаше, че е направена с цел бърза печалба. Защо тогава следващото заглавие от поредицата е толкова очаквано?

Защото, за разлика от Arkham Origins, този път го правят Rocksteady Studios. Това означава, че ще бъде също като Asylum и City. Още повече, че в третото продължение Батман е на върха на силите си и се бори с Плашилото и неговите съюзници.

Mortal Kombat X

Играта излиза на 14 април

mortal-kombat-x

Както подсказва името й, това ще е десетата игра от поредицата и изглежда ще видим класическите битки и насилие, както и няколко иновации.

Mortal Kombat X отново ще изправи двама бойци един срещу друг, които ще използват специални способности, удари и фатали, само че този път нивата ще са интерактивни, подобно на тези в Injustice: Gods Among Us. Освен това всеки боец ще може да превключва между три различни стила с уникални способности. Всичко това прави Mortal Kombat X може би най-амбициозната от поредицата досега.

Tom Clancy’s The Division

Няма обявена дата на излизане.

tom-clancys-the-division