Най-красивите геймърски компютърни кутии

Много от геймърите по света сами сглобяват машините, на които играят. Кутиите на гейминг компютрите са едно от важните неща, не  заради производителността, а заради излъчването на компютъра. Всяка една кутия има страхотен външен вид, допълнителни  възможности спрямо нормалните кутии, и разбира се носи задоволство на притежателя си. Кутиите са наистина много, но сега ще ви  покажем няколко от най-добрите кутии, както по външен вид, така и позитиви, които носят.

NZXT H440

nzht-h440

Това е една от най-иновативните кутии за 2014. Тя разполага със покривало на захранването, което се грижи за редът в кутията.  Кабелите са прилежно прибрани. Кутията е организирана така, че за твърдите дискове да има повече място. Циркулацията на въздух  е благоприятствана. Освен това кутията е проектирана, така че да не събира много прах.

Thermaltake Core V71

thermaltake-core-v71

Тази кутия е идентична с горната по цена и размери. Тя обаче разполага с по-голям ляв панел и нейните панели са концентрирани  главно за отвеждането на топлия въздух. Тя има масивна поддръжка за радиатор и се оказва, като мечта за любителите на течното  охлаждане по отворена линия.