Най-добрите лаптопи за графични дизайнери за 2013г.

Това е класацията нарпавена от нас за най-добрите лаптопи за графични дизайнери за 2013г. Не се оповаваме на официални статистики.

Графичните дизайнери са хора, които изкарват хляба си с помощта на компютър. Те се нуждаят от мощни компютри със силни графични и централни процесори. Те трябва бързо да се справят с векторни и рестерни изображения, както и 3д графики. Понякога може да се наложи обработка на видео, което има нужда от немалко ресурси. Подготвили сме ви 3 машини, които напълно покриват нуждите на един графичен дизайнер.

3. Lenovo IdeaPad Y510p – достъпен за всички дизайнери

photoi22
Питате се, кое е толкова специално за този лаптоп ли? Той е на много ниска цена в сравнение с всички останали в този клас. За вашите пари ще получите много високо ниво на производителност. Освен това този лаптоп много добре се сработва с програмите за графичен дизайн. Това си е направо най-евтината алтернатива на десктоп работния ви компютър.

Той разполага с добър Intel Core i7 процесор и 8 гигабайта системна памет. Той разполага с възможност за използване на две графични карти в SLI режим. Той идва конфигуриран с NVIDIA GeForce GT 750M с 2 гигабайта видео памет. При желание можете да сложите още една графична карта, с която ще можете без проблем да обработвате видео и да играете тежки игри.

2. ASUS G750JW-DB71 – лаптоп за всичко