Най-добрите игри за таблет

best-games-on-tabletТаблетите са едни от най-удобните и все пак доста компактни мултимедийни устройства. На тях много добре се играят мобилни игри, които на моменти въобще не изглеждат като мобилни. Графиките са страхотни, възможностите за игра неограничени, а забавлението на максимум. Таблетите могат да се пъхнат във почти всяко разделение на вашата раница, и по този начин да ви доставят удоволствие от играене на игри независимо къде се намирате. Те разполагат с добър хардуер и имат на разположение много приложения. Към тях лесно се прикачва калъф с клавиатура, което ги прави заместител до някъде на лаптопите за по-прости задачи. Сега ще ви покажем част от най-добрите и най-играни игри на таблет.

1. Real Racing 3

Това е една от игрите, която изглежда най-добре и най-реалистично на таблет. Много често Apple кани разработчиците да представя по нещо ново от играта на конференциите си. В играта ще намерите 10+ реални писти и над 80 лицензирани коли, които можете да карате. Управлението е със движение на таблета ви и натискане на няколко бутона. Много лесно и много приятно.

2. Asphalt 8: Airborne

Докато горното предложение държи върха при рейсинг симулаторите, цялата серия Asphalt е най-доброто, което можете да играете от към аркадни състезания. Осмата част на играта е най-впечатляваща от цялата серия. Има много рампи, скокове, завъртания и каскади. Тук също можете да избирате между много спортни и бързи коли, които да вдигнат адреналина ви.