Най-добрите игри за двама

Всеки геймър е имал момент, в който да му се е искало да има партньор в действията си срещу трудните врагове или неразрешими нива. В тази статия ще Ви предложим няколко игри за двама или повече играчи, в които не само може да градите заедно, разрешавате сложни пъзели и стреляте по всякакви зомбита и мумии, но и да премерите сили в двубой.

8. Spelunky

best-games-fot-two-spelunky

 

Spelunky несъмнено е един различен 2D platformer поставящ играчите в образа на златотърсачи, борещи се за късчета злато разпръснати по нивото. Кооперативния режим дава шанс на опитните играчи да обединят сили за преминаването през нивата. Бихте си помислили, че всичко ще е по-лесно с повече играчи, но постоянно ще се случва да взривите приятеля си или той вас, заради конструкцията на нивата. Тук ключът е работата в екип, за да постигнете целта трябва да работите заедно, за да вземете съкровището и победите враговете. Разбира се после ще трябва и да се подели.

7. Don’t Starve Together

 

best-games-fot-two-dont-starve-together

Продължението на известната Don’t Starve Ви оставя с впечатлението, че оцеляването ще е по-лесно с някой, който да се топли на огъня заедно с вас. Но повече играчи значи по-малко храна за всеки. Ключът тук отново е работата в екип: единият може да готви, докато другият залага капани, още един да цепи дърва за нощния огън всичко за общото благо. Оставяйки на страна това, че случайно може да нараните някой от компанията си, тази игра за двама е чудесна за убиване на време в приятна компания.

6. Minecraft

best-games-fot-two-minecraft

 

Minecraft предлага развлечение за малки и големи. Голяма част от очарованието на тази игра идва от социалния контакт между играчите. Представете си да помагате на детето си да построи земята на мечтите си, помагайки му срещу чудовищата през нощта или да построите работеща теснолинейка за да си прехвърляте различни ресурси, или просто за забавление. Ако желаете, разбира се, може да осъществите някой мащабен проект със свои набори и да се забавлявате.

Полезна информация за Minеcraft може да намерите тук: minecraft servers bg

5. Left 4 Dead 2

 

best-games-fot-two-l4d