Най-добрите и най-продавани гейминг лаптопи

Гейминг лаптопите набират все по-голяма популярност.  Много геймъри предпочитат да са малко по-мобилни в замяна на големите дисплей. Така те могат да се наслаждават на удоволствието от игра навсякъде. Сега ще ви представим 5-те най-добри и най-продавани гейминг лаптопи на пазара.

6. Lenovo IdeaPad Y500

lenovo-laptop-ideapad-y500-front-back-1L
Това е лаптопът, който може да замени вашият стар гейминг компютър на най-добрата цена. Lenovo винаги са се славили с най-добрите цени на пазара и в същото време влагат топ хардуер в продуктите си. Това е 15,6 инчов лаптоп с много приятен дизайн. Той ще задоволи вашите гейминг нужди и няма да ви предаде в нужда. Той разполага с мощен процесор, който може да се справи с всичко. Звукът му е от най-високо ниво. А графичната му мощ ще ви отведе в един нов свят

5. MSI GX70 3Be-007US

329319-msi-gx70-3be-007us-front

Този лаптоп е направен от алуминии с прекрасна текстура. Елегантният му дизайн и дисплея с покритие против отражения, го правят много подходящ за всеки запален геймър. Видео картата му е наистина мощна, Radeon HD 8970, и гарантира наслада от гейминг с максимални детайли. За звука ви ще се погрижи комбинацията от THX буфер+говорител, която ще ви отвее.

4. Origin EON17-SLX
350565-origin-eon17-slx-2014-angle
Една машина за хората, които се смятат за истински геймъри. Без проблем ще се забавлявате с всяка една игра на най-високите настройки и пак ще разполагате с поне 50-60 кадъра в секунда. Благодарение на Intel i7 процесора и 32-та гигабайта RАМ, няма игра, поне за в момента която да ви лагне или забие.