Ревю на MSI GT60 Dominator

MSI-GT60-Dominator1Това е лаптоп на производителя MSI, който предлага страхотен външен вид, мобилен е и в същото време е с много добър хардуер. Можете да разполагате с дисплей с резолюция от 1920 на 1080. Можете да се насладите и на графичната мощ на GeForce GT870.

Дизайн
Определено, както всяка  друга машина на MSI, GT60 Dominator предлага внушителен външен вид. Разполагаме с корпус направен от черен алуминий. Корпусът е опакован от малко пластмаса.
Виждаме няколко промени по вида отвътре. Някои от елементите са леко смалени за по-елегантен и компактен вид. Разполагаме с две нови „шахти“ за въздух, които са разположени до предната част на лаптопа. Дизайнът като цяло е с остри красиви черти,  но все пак този лаптоп ще се използва предимно от геймъри, а при този вид лаптопи това е стандарт.  Тъч пада пък не е по средата, а е изнесен малко в лявата част.

msi-gt60-dominator-review1

Дисплей
GT 60 Dominator е първата гейминг машина, която разполага с екран с 3К резолюция. Разполагате с матрица, която има резолюция от 1920 на 1080.
Екрана е 15,6 инча WQHD+ и определено може да разчитате на правилното и живо пресъздаване на цветовете. Ярките цветове са меки за окото подпомагащи за нетолкова голямото натоварване на очите, студените цветове пък изглеждат изненадващо живо.
По отношение на яркостта, определено екранът е доста осветен. Няма да имате проблеми както през светлите дни, така и през тъмните нощи. Можем да приравним светлината към средното за такъв тип лаптопи. Доволни сме.