Ревю на Lily Camera – Дрон, който ви следва и снима

lily-camera-review-1

Селфитата вече станаха част от ежедневието ни, камерите от типа на GoPro,  които могат да заснемат HD клипове са достъпни за всички, докато за никой не  е тайна, че дроните стават все по-често използвани и достъпни и за нас,  обикновените хора. Нова джаджа, Lily, комбинира всичко това и резултатът е  един феноменален продукт – 1.25 килограмов дрон, който лети пред или над вас  и заснема всичките ви действия.

На официалния си сайт авторите са публикували доста интересно видео клипче,  което показва как действа устройството, официалното видео е публикувано по-долу в ревюто. Всичко, което трябва да направите за да започнете да заснемате ваше видео е  да го подхвърлите нагоре и то автоматично започва да ви снима, като издържа  във въздуха двайсетина минути. След това трябва да бъде зареден, което  отнема около два часа за пълно зареждане.

lily-camera-review-2

Компактният дрон дебютира днес, като е достъпен за предварителни поръчки на  цена от 499$, като устройството ще бъде официално пуснато в продажба през  Февруари 2016 на цена от 999$. Много добро впечатление прави самия дизайн на  продукта, като особено внимание е обърнато на часта, която ще ви снима и  точно там е изобразена усмихнато лице (очи с усмивка) като това не са просто  форми които могат да ви накарат единствено да се усмихнете, те имат и  предназначение. В устата се намира камерата, а два индикатора за батерията  са изобразени като очи.