Ревю на телевизор LG Signature OLED W7

Новият LG W7 OLED определено е нещо специално. Нещо, което ще Ви впечатли. Той печели сърцата на потребителите основно с 2,75 милиметровата си широчина. С този телевизор, нивото Ви на изживяване ще се покачи до седмото небе. Но, преди да продължим към останалата част от ревюто, трябва да Ви предупредим, че цената му съвсем не е ниска – ще Ви струва около 8,000 долара. Разликата с модела от 2016 е, че имате възможност да модерирате всичко. Освен това, контрастът и цветовете са повече от впечатляващи.

Дисплей

Както вече казахме, говорим за изключително тънък и впечатляващ телевизор. Единственото нещо, което можем да кажем за него ( и ще бъде достатъчно ) е 2.75мм…да, толкова е тънък.

65 инчов екран, който ще може да бъде наблюдаван и от съседите.. теглото му е едва 8 килограма, което го прави много лесен за пренасяне. В кръга на шегата, ако не сте затегнали сигурността вкъщи, крадците определено биха се зарадвали на това тегло. Нещо, от което LG спестяват пространство, е фактът, че към този телевизор не получавате никакъв вграден звуков разпространител. Такива могат да бъдат взети отделно. И тук е моментът да поговорим за звука – той също е впечатляващ, въпреки че ще трябва да стои извън телевизора.

И така, вече е време за техническите характеристики.

Функционалонст