Ревю на LG G3

LG-G3-Review-1Нека да започнем с това, че LG G3 е повече фаблет, от колкото телефон. Той е подходящ за хората, които обичат да правят всичко с телефона си.  Най-голямото му предимство е дисплеят, той е с QHD резолюция. Повярвайте, страхотен е. Освен това камерата на телефона ще ви изуми. Камерата  се справя отлично както при дневна светлина така и на по затъмнени участъци.Въпреки размерите си, телефонът е доста лек и не се усеща тежест и  по-голямо натоварване в ръката.

Интерфейс

LG-G3-InterfaceПървото нещо, което LG са променили в G3 от предходния модел G2 е интерфейсът.А именно интерфейсът бе една от най-големите критики към G2.  Подобрението в LG G3 oпределено е голямо. Иконите са претърпели голяма промяна и са с нов редизайн. Различните приложения разполага с различни  цветови схеми.

Определено LG показват с този модел че ще са една от водещите марки на пазара. Този интерфейс е доста по-флуиден и последователен. Това го  прави много приятелски настроен към всички нива на потребление, без значение дали това е поредният или първият ви смартфон.

 

Дисплей

LG-G3-display

Както споменахме по-горе, телефона разполага с голям дисплей.Големината на дисплея е 5.5 инча. Самия дисплей е LCD капацитивен тъчскрийн с QHD  резолюция и с 16 милиона цветови отенъка.Дисплея е с резолюция 1440 x 2560 пиксела. А гъстотата на пикселите за един инч е 530 ppi. Макар  големия си дисплей, LG са измислили перфектното решение как да направят телефон с голям дисплей но и в същото време телефона да не е много  по-голям от останалите. Това е постигнато чрез намаляне на рамките на самия телефон. Страничните рамките са почти незабележими, но все пак  телефона е с солидни размери и е препоръчително да го тествате преди да го закупите. Особено ако преминавате от малък смартфон към този модел,  може първоначалния ефект да е доста стресиращ. Дисплея е защитен с Gorilla Glass 3. Каквото и да изписваме, това е един прекрасен дисплей  радващ окото.

Дизайн

LG-G3-colors