Ревю на LG G Watch R – стилен часовник с Android

lg-g-watch-r-review2

Въпреки, че бяха втората компания, която пусна на пазара смарт часовник с Android, LG не впечатлиха особено с оригиналния G Watch. Той не изглеждаше кой знае колко добре, особено сравнен с кръглия Moto 360. Сега обаче LG са си взели поука и в новия си модел са променили формата, заедно с няколко други неща.

На външен вид часовникът G Watch R прилича на Moto 360, само че дисплеят му има по-дебела рамка с отбелязани на нея часовете. Изглежда LG са се опитали да наподобят класическите водолазни часовници от типа на Rolex Submariner.

lg-g-watch-r-review1

Тялото на часовника е изработено от неръждаема стомана и върви с кожена каишка в същия цвят, която може да се подмени с всяка стандартна 22-милиметрова. Часовникът и каишката изглеждат и се усещат като луксозни, леки и удобни на ръката. Със своите 9.7-милиметра, G Watch R е и един от най-тънките смарт часовници.

Докато дисплеят на Moto 360 беше почти изцяло кръгъл (леко изрязан в долната си част), новият LG е първият Android часовник с наистина кръгъл дисплей. Той не е особено голям, но пък изглежда много добре. Освен това има доста чиста картина и е по-ярък от повечето си конкуренти.

lg-g-watch-r-review3