Как се вграждат субтитри във видео или филм

subtitles-in-movie5Всеки един от нас е имал нужда да вгради субтитри в даден файл. Дали, за да гледа някой филм на телефона си или с друга цел, няма значение. Процесът може да е доста  объркан. За това ние смятаме да дадем светлина по въпроса, как да си вградите субтитри в филм. Избрали сме една от най-добрите програми. Следвайте инструкциите и  ще имате най-доброто и качествено видео. Работата с тази програма е доста лесна, надяваме се да нямате проблеми с нея.

1.Поставете видео файла и субтитрите на едно място.

Те трябва да са в една папка и с едно и също име. Ако филма се казва Филм.avi, то субтитрите трябва да са  Филм.srt/sub/ssa.

2.Изтеглете TEncoder.

 

Има доста програми за конвертиране и енкодинг на видео. Тази програма обаче е една от най-добрите, и е доста популярна сред хората занимаващи  се с подобни дейности. Освен това е с отворен код и е безплатна. Програмата може да си я свалите от ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ. Инсталацията на програмата е лесна за изпълнение.

subtitles-in-movie6

3.Отворете видео файла в  TEncoder.

Това става от бутона Add File отгоре на програмата. Изберете филма или видеото, на който искате да сложите (вградите) субтитри.