Как се конвертира видео от FLV към AVI

conver-flv-to-aviНа голяма част от потребителите използващи компютри, им се е налагало да променят формата на видео или клип. В този урок, ще ви  покажем как най-лесно да промените формат на видео файл чрез програмата Aura Video Converter. Освен от FLV към AVI, имате голям избор за промяна и към други формати.

1.Изтеглете и инсталирайте Aura Video Converter.

Това е безплатен софтуер, който бързо и лесно ще ви помогне да промените формата на  един видео файл не само от FLV към AVI а и към много други. Освен FLV и AVI, програмата поддържа още 30 формата. Най-популярните от  тях са AVI, MP4, MPG, WMV, MKV, VOB, M4V, 3GP, WebM, MP3. Налични са и профили за мобилни устройства, които позволяват да форматирате  един клип така, че да е перфектно гледаем на определен тип устройство. Инсталацията е стандартна и не би трябвало да ви затрудни по  никакъв начин.

Програмата може да изтеглите от тук: Aura Video Converter

2.Пуснете Aura Video Converter и добавете видеата, които искате да конвертирате.

Пускането става, чрез двоен клик на иконата на  програмата. След инсталацията прекия път би трябвало да се намира на десктопа ви. Има няколко възможности за добавяне на видео. Може  да добавите видео файлове, които се намират свалени на хард диска ви. Ако искате да конвертирате някой любим клип на песен или нещо  друго, то е налична опция за сваляне на видео директно от интернет сайтовете YouTube и Google. Има възможност и за сваляне на част от  ваше DVD.