Как да запишем видео докато играем на игра

videoonpcОт както са се появили най-ранните форми на електроника, видео игрите са най-популярната форма на забавление. Всичко започва от старите компютри, 8-битови конзоли  и  така до модерните конзоли и компютърни игри. Голям брой хора играят игри ежедневно, като това не са само деца.

Игрите в днешно време разполагат с невероятни графики. Това ги прави още по пристрастяващи. Сложността и интересните им истории ги правят много желани за заснемане.  Всички геймъри правят видео в даден момент, за да се докажат или просто за забавление. Този урок ще ви покаже как най-лесно да направим страхотно видео на игра в  реално време.
Как да заснемем игра докато играем

1.Инсталиране на програмата за запис на всичко случващо се на екрана.

Първото, от което имаме нужда, за да заснемем игра е софтуер за това. Компанията Apowersoft разполага с хубав и безплатен инструмент за това. Програмата има и  платена версия, която можете да си закупите.

Безплатната версия на програмата може да бъде изтеглена от http://www.apowersoft.com/free-online-screen-recorder  Натиснете Download Desktop Version. Тази програма е лесна за употреба и не би трябвало да имате никакви затруднения с нея. Освен това ще ви покажем и как да  направите видеото си още по-добро с малко настройки.

2.Инсталирайте и отворете програмата.

Първо ще трябва да изберете кой звук искате да прихванете. Това става от бутона Audio Input. Възможностите са System Sound  (системен звук), Microphone (микрофон) или System sound and microphone (от двете). Това може да е полезно, ако записвате видео урок и искате да го озвучите. Можете  също така да запишете гласа на опонентите си. И всичко това без да премахвате красивите звуци на играта. Възможностите са ограничени само от желанието ви.