Ревю на Acer Chromebox CXI

acer-chromebox-cxi-review-1

Chromebox CXI е една малка джаджа, която превръща всеки монитор или HDTV телевизор в  компютър. Всичко, което трябва да направите е да ги свържете с няколко кабела, да  добавите мишка и клавиатура и сте готови. На всичко отгоре самия продукт струва едва  179$, което го прави един доста евтин заместител на големите настолни компютри,  особено ако нямате достатъчно пространство у дома.

Дизайн

Chromebox CXI е с размерите на един обикновен рутер/модем и като за проста пластична  кутия изглежда доста добре, особено в хоризонтално положение. Външния вид разполага  с доста приятна шарка, подобна на тази на диаманти, което е освежаваща промяна от  скучния дизайн на предишните Chromebox модели. Можете да поставите продукта където  искате, като в пакета е включена специална рамка, с която можете да го монтирате зад  монитора, като по този начин той няма да се вижда.

acer-chromebox-cxi-review-2

Също така разполагате с два USB  3.0 порта отпред, както и четец на SD карти памет, докато отзад ще намерите още 3  USB 3.0 слота, Display Port, както и HDMI и слотове за микрофон и слушалки.  Размерите на кутията са 33мм x 130mm x 165mm и тежи едва половин килограм.

Заедно със самия компютър, в пакета ще намерите мишка и клавиатура, които изглеждат  добре и са удобни за работа, което е приятна изненада предвид цената на целия пакет.

acer-chromebox-cxi-review-3